Yoga

Viva biedt een cursus zwangerschapsyoga. De cursus zwangerschapsyoga wordt gegeven door Agada Oosterbaan. In de lessen wordt er door middel van lichaamshouding aandacht gegeven aan ademhalingsoefeningen, houdingen en ontspanning. De yoga oefeningen zijn speciaal aangepast voor de aanstaande moeder en leren je technieken om tot rust te komen. We oefenen de ademhaling tijdens de ontsluiting en de periode van het persen, zodat je zo goed mogelijk bent voorbereid op de bevalling zelf.

De lessen zijn op zaterdagochtend. De cursus duurt 12 weken en is inclusief 2 partnerlessen, naslagwerk en documentatie. Plus kopieën van ademoefeningen en houdingen. Aanmelden: Stuur een mail naar agadaoosterbaan@gmail.com of bel 06 415 718 46. Kosten: 120 euro voor 12 weken incl. 2 partner lessen en naslagwerk. Deze cursus wordt meestal vergoed door de zorgverzekering.

Er zijn ook op de praktijk folders over andere cursussen die buiten de praktijk om plaats vinden : Hypnobirthing , zwangerschapsgym, Mom in Balance, zwangerschapszwemmen, haptonomie, samen bevallen. Die kun jij ook allemaal op internet vinden.